nexuscz
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Silverdrake: Human Holy Priest (10) Tue Sep 16, 2008 5:56 pm | |
| Gamechar: Class: Human PriestTalenty: Holy
- Casto slysim ze shadow priest je lehci na vyexpeni. Troufam si tvrdit opak.
Moje predchozi zkusenost s priestem a vyuziti talentu: Spiritual Guidance v kombinaci s 4-5 bodiky v Spirit tap je do solo pve neprekonatelna. Proto jsem take zvolil Humana, neveril jsem vlastnim ocim kdyz jsem zjistil ze ma pasivku na +10% spirit! lvl: 10Stávající vybavení: Lowbie quest rewards___________________________________________________________ Jak často se hře budeš věnovat: Podle toho jak me bude wow bavit, obecne venuji hram hodne casu :-) Mužeš raidovat v časech od 19:00 do 23:00: AnoPředchozí herní zkušenosti, guildy, ve kterých si hrál(a): Blood elf priest (40) na free serveru: valhalla-team.com/forum/Proč chceš hrát s námi:Hledam partu lidi co chodi na ventrilo a bavi se stale hrou, prijme mezi sebe hrace s mnohaletou zkusenosti z hranim games/mmo titulu. Zkusenosti z wow moc hluboke nejsou ale klikat na healtbary s priestem jeste dokazu :-). Proč bychom tě měli přijmout- Protoze v inzeratu je napsano ze vezmete i nove rollnute chary :-) - Nejsem carebear, povazuji se za hc hrace. - Priestu neni nikdy dost :-)- Verim ze budu prinosem pro celou guildu. ___________________________________________________________ Neco malo o me:
Vek: 19let
Zamestnani: Grafik/KoderHerni zkusenosti: - MMORPG: Ultima Online, Shadowbane, wow, Age of Conan, SWG ...
- Moje nejoblibenejsi hry: Trilogie Realms of Arkania, Obecne skvela rpg na Infinity enginu: Planescape, Baldur's Gate I, BG II, Icewind Dale. Fallout, Arcanum. Diablo II HC/SC.
___________________________________________________________ Kontakt: ingame: Silverdrake
!!!!!!! Muj account je v trial obdobi, nemuzu whispovat hracum pokud me nemaji ve Friend listu !!!!!
Signup neni problem, mam embosovanou visu, mohu zaplatit kdykoliv.
Tesim se na odpoved. Snad toho bylo receno dost.
| |
|